Counseling Rotterdam

Counseling Rotterdam

februari 10, 2021 0 Door buikspieroefenin

 

 

Ieder mens loopt op een gegeven moment tegen zijn of haar eigen fysieke of mentale grens aan. Dit heeft natuurlijk verschillende oorzaken, zoals stress op werk of thuis, maar ook gewoon de sleur van het dagelijks leven kan een invloed hebben op je mentale gestel. Er zijn er maar weinig die meteen weten wat ze hier mee moeten doen. Gelukkig is er hierop een antwoord, namelijk counselling Rotterdam.

Burn-out

Het kan zelfs zo ver gaan dat je, net zoals velen voor je, in een burn-out terecht komt, als je niets aan je mentale en fysieke klachten doet. Je kan deze herkennen als je merkt dat je al een tijdje niet lekker in je velt zit. Als je snel emotioneel wordt of moe en kampt met slaapproblemen en je slecht kan concentreren op je werk. Ook kan het zijn dat je angstige gedachtes hebt en je onprettig voelt in je lijf, gevoelens die je nooit eerder hebt ervaren. Goed om te weten dat dit ieder mens kan overkomen en je zeker niet de enige bent. Eigenlijk heb je de eerste stap al gezet door op te zoek naar informatie over eventuele psychosociale hulpverlening. Logischerwijs is het eng om die stap te zetten dus is het altijd mogelijk om op een vrijblijvende manier contact op te nemen via telefoon of via de e-mail.

Coach

De aanpak die aangehouden wordt bij counseling Rotterdam is dat ieder mens anders is, dus ook ieder probleem. Er wordt door een coach gekeken naar je situatie zonder oordeel, omdat het belangrijk is dat je jezelf kan zijn. De aanpak die wordt gehanteerd past dus bij jou als persoon en het is belangrijk dat je, je serieus genomen voelt. Samen met de coach wordt er gekeken naar een pad naar een oplossing, waarin je dus niet alleen staat. De aanpak die gebruikt wordt is juist het weglaten van de hulpvraag, maar het behandelen van de fysieke en mentale klachten, om zo voor verlichting te zorgen.