Waarmee kan een life coach je helpen

februari 25, 2021 0 Door buikspieroefenin

Een life coach Den Bosch is een persoonlijke coach waarbij de coaching geheel om jou draait. Je zal samen met de coach gaan uitzoeken wat je doelen zijn, waar je tegenaan loopt en je knelpunten ontdekken. Door middel van tools en hulpmiddelen zorgt een coach ervoor dat je meer inzicht krijgt in jezelf. Vraag je jezelf weleens af waarom je op een bepaalde manier reageert? Volg je altijd je gevoel of heb je ook aandacht voor je gedachten? Of ben je juist iemand die niet nadenkt, maar gewoon direct iets doet? Geen van al deze zaken is verkeerd, maar een coach kan je helpen om een goede balans hierin te vinden. Je wordt hierin ondersteunt door de life coach en dit zal je een enorme boost geven.

Een coach kan je helpen bij zelfacceptatie

Als je niet helemaal helder hebt wie je bent en je denkt dat iemand uit je omgeving dit beter weet? Waarop baseer je dit dan? Is het zo dat je altijd de meningen en adviezen van anderen volgt? Soms is dit geen probleem, alleen wat wil jezelf nou eigenlijk? Als je dit niet goed weet dan kan een coach je hierbij helpen. Het leven is te kort om te leven volgens de regels en meningen van anders. Je hoeft jezelf niet constant aan te passen en je mag gewoon jezelf zijn inclusief als je persoonlijke eigenschappen. Een coach helpt je om je unieke eigenschappen te ontdekken en hierdoor zal je zien dat je gewoon dezelfde persoon bent, alleen leer je jezelf ineens een stuk beter kennen. Hierdoor kan je beter aan de slag met je persoonlijke doelen, vergroot je je plezier en je welbevinden.

Een goede balans vinden

Tijdens het coachen wordt er gefocust om meer balans te vinden tussen voelen, doen en denken. Er is aandacht voor het verkrijgen van nieuwe inzichten en een stukje persoonlijke groei. Op het moment dat je het gevoel hebt dat je tegen een burn out aanzit dan hoef je je niet te schamen. Je bent een van de vele en er is een oplossing. Een life coach kan je hierbij helpen en ondersteunen.