Wat doet een energetisch coach precies?

Wat doet een energetisch coach precies?

februari 28, 2021 0 Door buikspieroefenin

Zit jij niet zo lekker in je vel of heb je last van allerlei vage kwaaltjes? Dan is de kans groot dat een energetisch coach je kan helpen. Deze persoon voelt namelijk heel goed aan hoe het ervoor staat met jouw energiesysteem, en kan dit stimuleren met bepaalde technieken. Een energetisch coach gaat het gesprek met je aan over alles wat je dwars zit, en de balans tussen je psyche en je lijf leggen. Lichaam en geest zijn namelijk één, en deze balans is voor je dagelijks functioneren ontzettend belangrijk. Naast de coachinggesprekken krijg je ook energetische oefeningen, die je gaan helpen terug in balans te komen en meer energie te hebben.

Energetisch coach voor heldere inzichten

Een energetisch coach gaat net wat anders te werken dan een normale life coach of loopbaancoach. Deze houdt namelijk rekening met wat onbewuste emoties en overtuigingen kunnen doen met je energiesysteem. Wat je hebt meegemaakt of hoe je met dingen omgaat kan namelijk klachten veroorzaken, ondanks dat je dit zelf waarschijnlijk niet aan elkaar zou linken. Je psyche is van zeer grote invloed op je gezondheid, net als dat je lijf dat is op je psyche. In de Oosterse geneeskunde weten ze dat al veel langer dan wij, en langzaam winnen deze technieken ook in ons land aan bekendheid.

Krijg meer energie en levenslust

Als jouw energiesysteem volledig in balans is en goed werkt dan krijgen al je organen en weefsels genoeg energie. Je voelt je dan vol levenslust en super fit. Klinkt dit voor jou ook als een enorme ver-van-je-bed-show? Dan is het een goed idee om eens een afspraak te maken bij een energetisch coach. Deze kan precies voelen hoe jouw energiesysteem functioneert, en het verband met jouw klachten leggen met wat je voelt en ervaart. Met gerichte oefeningen en prettige gesprekken kom je snel tot inzichten, en voel je je snel beter, energieker en vol inspiratie. Het leven lacht je weer toe, en dat alleen omdat je helemaal in balans bent.